Mark med solopgang i horisonten

Om DowDuPontTM

Førende når det gælder innovation inden for landbrug, materialevidenskab og specialprodukter

Vores sammenlægning

DowDuPont samler produktporteføljerne i Dow og DuPont – to innovative, forskningsbaserede selskaber, som indtager en ledende rolle inden for landbrug, materialevidenskab og specialprodukter.


Sollys bag hånd holder plante

Planlagte opsplitninger

Hver enkelt at de planlate opsplitninger skaber nye stærke kombinationer af produktporteføljer, ressourcer og kompetencer fra Dow og DuPont.  

Hver for sig vil de tre nye selskaber fremstå endnu stærkere end deres forgængere, så vi kan fortsætte arbejdet med at skabe innovation og levere optimale løsninger til kunderne og det omgivende samfund – overalt i verden.

Smartphone fotograferer planter

Fremtidige muligheder

Vi råder over en imponerende fælles arv, men det vigtigste potentiale hos DowDuPont består i muligheden for at skabe tre uafhængige selskaber, der i årene fremover vil komme med væsentlige bidrag til fremskridt for landbruget.

Mand analyserer planter med tablet

Landbrug, materialevidenskab og specialprodukter

Når de planlagte opsplitninger er gennemført, vil de enkelte selskaber fortsætte deres engagement i kommerciel forskning og udvikling. Bakket op af tekniske kompetencer i verdensklasse vil de skabe differenterede løsningerne og produkter.

Luftfoto af flod

En forpligtelse til at støtte bæredygtighed

De nye selskaber forpligter sig til at støtte en bæredygtig udvikling og udnytte videnskab og innovation til at løse de globale udfordringer – samtidig med at de holder fast i en kultur, hvor sikkerhed har højeste prioritet.

Gå til DowDuPont