Sådan skaber vi innovation inden for landbruget

Nærbillede af økologisk dyrkning af mikrogrøntsager

Innovation, så vi kan producere mad nok til alle

Innovation hjælper os med at skabe integrerede løsninger, som opfylder landbrugets behov i dag – samtidig med at vi tager fat på fremtidens udfordringer. Med innovation kan vi tilbyde produkter og serviceydelser, som hjælper landmændene med at producere alle de fødevarer, der er brug for. Samtidig med at vi værner om vores ressourcer og opretholder jordens kvalitet. Vores åbne tilgang har betydning for hele samfundet. Den giver forbrugerne den rette viden, og giver dem tillid til, at deres familier altid spiser sunde fødevarer.

Tæt nærbillede af solsikke

Innovation har aldrig været vigtigere

Mad er det vigtigste menneskelige behov og grundlaget for al økonomisk udvikling. Og selv om verdens befolkning stadig vokser, gælder det ikke fødevareressourcerne. Som forkæmper for et ansvarligt landbrug har vi en stor udfordring. Innovation er vores svar.

Laura Higgins portrætfoto

Fremtidens landbrug

“Det er mit håb, at vores PhD-studerende tænker på landbrug og forskning som en karrieremulighed. Det er nemlig vigtigt at sikre, at vi har adgang til en sund, sikker og tilstrækkelig fødevareforsyning! Vi har behov for, at nogle af de mest kompetente studerende hjælper os med at løse problemerne for fremtidens generationer.”

- Laura Higgins PhD, DuPont Pioneer

Hvordan gør vi en forskel?

Corteva Agriscience har tradition for innovation, som er baseret på en fælles indsats fra DuPont Crop Protection, Dow Agrosciences og Pioneer. Vi er nødt til at løfte i flok for at kunne levere integrerede løsninger på de mest presserende problemer, som landbruget står overfor. Vi tror på, at samarbejde har stor betydning. Og vi er meget åbne overfor input fra mange forskellige fronter og har derfor partnerskaber med universiteter og NGO´er i hele verden.

Vi forstår producenter og forbrugere

Vi lytter til landbruget, så vi kan forstå deres behov, og vi bruger vores videnskabelige tilgang til at udvikle integrerede tilbud, der opfylder nutidens behov. Samtidig har vi en række projekter i pipeline, der har fokus på fremtidens behov. Som fortaler for et ansvarligt landbrug, lytter vi til forbrugernes bekymringer og hjælper dem med at forstå videnskaben på vores område og det ansvar, der følger med at udvikle produkter inden for vores industri.

Tilbud om integrerede end-to-end-løsninger

Vi har fokus på at ændre opfattelsen af, hvordan forskellige parter kan arbejde sammen om nye løsninger. Derfor er vi åbne over for nye idéer fra vidt forskellige kanter – både interne og eksterne – f.eks. via initiativer som Open Innovation samt partnerskaber med NGO’er og universiteter i hele verden.

 

 

Klar til at tage globalt lederskab inden for landbrug

Vi ser et stort potentiale i områder som digitalisering af landbruget, nye løsninger til frø-udvikling og næste generation af produkter designet til at beskytte afgrøder. Også til beskyttelse af små kvantiteter og afgrøder hos økologiske landbrug.

Forsker undersøger planter i laboratorium

"Innovation er et krav, ikke et valg."

- Jim Collins

Corteva Agriscience, DowDuPonts landbrugsdivision, Chief Operating Officer

Samarbejde og innovativt lederskab

Corteva er overbevist om, at det globale videnssamfund kan skabe skelsættende innovation, når vi løfter i samlet flok. Via Pioneers platform Open Innovation arbejder toneangivende ledere fra hele verden sammen om at sætte gang i udviklingen af epokegørende, bæredygtige løsninger på landbrugsområdet.

Open Innovation
Neil Hausman portrætfoto

Fuld kontrol med afgrøderne

“Vores forskningsarbejde ses direkte på landmændenes marker. Det digitale landbrug har skabt en helt ny landbrugsøkonomi, og vi er i fuld gang med at udforske og teste den nye teknologi i vores udviklingsteam, så vi kan dokumentere, at den har en reel værdi og skærper vores evne til at skabe et kontrolleret og effektivt landbrug.

- Neil Hausmann PhD, DuPont Pioneer