Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få gode råd om bekæmpelse af ukrudt, svampesygdomme og insekter i dine marker. Vi sender primært mails i sæsonen, hvor vi rådgiver om de mest effektive behandlinger i forhold til aktuelle udfordringer. Vi deler også viden om såsæd – herunder nye sorter.


Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Ja, tak, Corteva Agriscience må gerne kontakte mig via brev, telefon og elektronisk post (herunder sms og e-mail) om rådgivning og markedsføring af selskabets og associerede selskabers produkter. Jeg giver også samtykke til, at Corteva Agriscience må registrere mine data i vores IT-system.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.**

**Corteva Agriscience forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Dine personlige data (navn, email, adresse, telefonnummer og andre informationer) vil blive gemt i kundesystemer som vi har valgt og bliver overvejende gemt i USA. Informationen vil blive brugt af Corteva Agriscience, dets partnere og tredjeparter etableret i andre lande, med henblik på at opfylde dine anmodninger. For yderligere information kan du besøge www.privacy.corteva.com. Ved at få adgang til vores hjemmeside og dele personlige data med os, accepterer du vilkårene i denne fortrolighedserklæring.