Landmand på mark betragter horisonten

En del af en større udviklingsproces

Vi tilbyder global tilstedeværelse, stor viden og mangeartede ressourcer, så landbruget kan blomstre og skabe fremskridt for hele verden.

To landmand holder salat

Vores formål

Vi skal gøre livet bedre for de mennesker, som dyrker og forbruger fødevarer – og på den måde garantere udviklingen for de kommende generationer.

Vores værdier

Vi er drevet af vores værdier og formål, som er at gøre livet bedre for de mennesker, som dyrker og forbruger fødevarer – og på den måde garantere udviklingen for de kommende generationer.

 

Gør livet bedre

Vi forpligter os til at forbedre jorden og det liv, der leves på den. Som toneangivende virksomhed bestræber vi os på at have en vision, der rækker udover vores egen umiddelbare interesse.

 

Med rank ryg

Vi går forrest, og vi er modige. Vi anerkender den udfordring, som vores branche står overfor, og vi vil gøre en særlig indsats for at sikre, at landbruget trives og gør fremskridt.

 

Vær nysgerrig

Vi fornyer uden at tøve. Vi forøger tempoet for innovation, så vi kan skabe løsninger, som leverer rigelige mængder af fødevarer i høj kvalitet – både i dag og i fremtiden.

Opbyg i fællesskab

Vi vokser ved at arbejde sammen. Vi støtter mangfoldighed og skaber i fællesskab en virksomhed, der tager del i udviklingen af fødevaresystemet – til gavn for os alle.

 

 

Hold standarden

Vi gør altid, hvad der er rigtigt – ved at holde fast i høje etiske standarder og drive vores forretning på en sikker og gennemsigtig måde.