Test din viden om Rexade 440

corteva rexade
Wraping an Image with the text

Svar rigtigt på 3 spørgsmål om Rexade 440- tilmeld dig vores nyhedsbrev
- og deltag i lodtrækningen om 100 Stanley termokrus*.


Deltag senest 31. marts 2021, så er du med i lodtrækningen. *Vi udtrækker 100 vindere, som hver får 1 termokrus. Hvert krus har en værdi af 199 kr. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Vinderne udtrækkes 2. april og får direkte besked.


Vælg dine svar her

- Du finder de rigtige svar længere nede på siden.

Om Rexade 440

Rexade 440 blev lanceret sidste år, og er allerede meget efterspurgt i landbruget. Rexade 440 anvendes om foråret i hvede, rug og triticale. Det har en meget bred og effektiv virkning på de vigtigste græs- og bredbladet ukrudtsarter herunder vindaks, alm. rapgræs, rajgræs, kamille, burresnerre, pileurt, storkenæb og tvetand mfl. Foruden aktivstofferne fra Broadway, indeholder Rexade 440 aktivstoffet Arylex. Indholdet af Arylex er meget vigtig for at hindre resistensudviklingen for bl.a. fuglegræs og valmuer, der mange steder er et stigende problem.

Når du deltager i konkurrencen, siger du samtidig ja tak til at modtage vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

*Obligatoriske felter

***Corteva Agriscience forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Dine personlige data (navn, email, adresse, telefonnummer og andre informationer) vil blive gemt i kundesystemer som vi har valgt og bliver overvejende gemt i USA. Informationen vil blive brugt af Corteva Agriscience, dets partnere og tredjeparter etableret i andre lande, med henblik på at opfylde dine anmodninger. For yderligere information kan du besøge www.privacy.corteva.com. Ved at få adgang til vores hjemmeside og dele personlige data med os, accepterer du vilkårene i denne fortrolighedserklæring.