Rapportering om Cortevas bæredygtighedsmål

Arbejdere i ferskenplantage

Sådan griber vi vores bæredygtighedsmål an

Hos Corteva Agriscience har vi opstillet 14 ambitiøse mål for at berige livet på jorden på en bæredygtig måde. Den måde, vi, som virksomhed sammen med vores partnere, udvikler os og gør fremskridt på i forhold til disse mål, afspejler vores forpligtelse – vi gør det i den gode sags tjeneste. Vores tilgang bygger på "best practices" inden for de globale rammer for bæredygtighed.

Vi deler vores rejse helt fra starten

Få mere at vide om vores bedømmelseskriterier; hvordan vi har identificeret de problemstillinger, der har størst betydning for landmændene, landbrugsarealerne og vores drift. Udforsk den betydningsfulde rolle, som vigtige interessenter har i forhold til udviklingen af vores mål.

Bedømmelseskriterier

Via en fælles indsats har vi identificeret de fokusområder, hvor vi kan opnå den største påvirkning. Få mere at vide om vores proces og bedømmelseskriterier.

 

Få mere at vide

 

Inddragelse af interessenter

Det har været vigtigt for os at inddrage interessenter i udviklingen af vores mål. Det skal sikre, at vi holdes til ansvar og gør fremskridt i forhold til vores mål. Få mere at vide om, hvordan vores interessenter bidrager til, hvordan vi sammen skaber bedre levevilkår ved hjælp af bæredygtighed.

 

Få mere at vide

 

Mand på mark tæt på tærskemaskine

"Det har været helt afgørende at forstå de behov og interesser, der karakteriserer vores interessenter, og at identificere prioriteter og gå målrettet efter aktiviteter, hvor vi kan opnå den mest positive påvirkning. Det vil tilsvarende være vigtigt fremadrettet, når vi overvåger og rapporterer om fremskridt." 

– Anne Alonzo, Chief Sustainability Officer hos Corteva Agriscience