Rapportering om bæredygtighed og ESG hos Corteva

Arbejdere i ferskenplantage

Sådan griber vi vores bæredygtighedsmål an

Hos Corteva Agriscience har vi opstillet 14 ambitiøse mål for at berige livet på jorden på en bæredygtig måde. Den måde, vi, som virksomhed sammen med vores partnere, udvikler os og gør fremskridt på i forhold til disse mål, afspejler vores forpligtelse – vi gør det i den gode sags tjeneste. Vores tilgang bygger på "best practices" inden for de globale rammer for bæredygtighed.

Woman Checking Corn

Vores fremskridt

Corteva Agrisciences bæredygtighedsrapport for 2020

Læs om bæredygtighed hos Corteva og om højdepunkter fra vores arbejde mod at nå vores bæredygtighedsmål for 2030.

Download rapporten

Vi deler vores rejse lige fra begyndelsen.

Få mere at vide om vores bedømmelseskriterier; hvordan vi har identificeret de problemstillinger, der har størst betydning for landmændene, landbrugsarealerne og vores drift. Udforsk den betydningsfulde rolle, som vigtige interessenter har i forhold til udviklingen af vores mål.

Bedømmelseskriterier

Via en fælles indsats har vi identificeret de fokusområder, hvor vi kan opnå den største påvirkning. Få mere at vide om vores proces og bedømmelseskriterier.

Få mere at vide

Mand på mark tæt på mejetærsker

"Det har været helt afgørende at forstå de behov og interesser, der karakteriserer vores interessenter, og at identificere prioriteter og gå målrettet efter aktiviteter, hvor vi kan opnå den mest positive påvirkning. Det vil tilsvarende være vigtigt fremadrettet, når vi overvåger og rapporterer om fremskridt."

– Anne Alonzo, Chief Sustainability Officer hos Corteva Agriscience

Interfaith Centers erklæring om virksomhedens sociale ansvar (ICCR) 2020.

Som svar på interessenters bekymringer for miljø- og sundhedspåvirkninger har Corteva Agriscience™ forpligtet sig til en årlig offentlig erklæring om initiativer til overholdelse af og præstationer relateret til brugen af Enlist Weed Control System. Specifik måling af præstationerne blev defineret under forvaltningens introduktion af Enlist Weed Control System i 2015. Erklæringer indeholder målinger af produktets effektivitet.

Læs erklæringen (pdf).