Mål til fordel for vores lokalsamfund

Mor, der holder baby

Vores forpligtelse

Vi hjælper landbruget ved at opkvalificere vores kunder og kolleger lokalt, hvor vi bor og arbejder. Vi er forpligtet til at gå forrest og beskytte mennesker igennem hele fødevarekæden og landbruget i bredere forstand.

Vores mål for 2030

Beskytte medarbejdere

Beskyttelse af personerne i vores virksomhed og dem, der arbejder i landbrugssektoren. 

Landbrug rangerer blandt de farligste brancher på verdensplan. For at støtte landbruget skal vi sikre sundheden og sikkerheden for medarbejderne i sektoren.

Give kvinder handlefrihed, give unge muligheder og engagere lokalsamfundet

Give kvinder handlefrihed, give unge muligheder og engagere lokalsamfund de steder, hvor vi har aktiviteter, og i alle de lande, hvor vi driver virksomhed, inden 2030. 

 Vi tror på, at landbruget lokalt vil drage fordel af økonomiske muligheder og social inklusion for alle. Vi udvider vores lokale rækkevidde over hele verden via Corteva Grows-programmet.

Én million timers frivilligt arbejde

Cortevas medarbejdere vil inden 2030 bruge én million frivillige timer på at støtte mennesker og lokalsamfund.

Vi har mere end 20.000 medarbejdere, der kan være en betydelig hjælp i den gode sags tjeneste. Vi sikrer flere lokale muligheder for frivilligt arbejde gennem Corteva Grows-programmet.

Øge gennemsigtighed i forsyningskæden

Forøge gennemsigtigheden i forsyningskæden fra landmænd til forbrugere ved at benytte digitale værktøjer, der gør landmænd i stand til at skabe gennemsigtighed i fødevarekæden og i lokalsamfundet. 

Gennemsigtighed er afgørende for bæredygtighed. Forbrugere og interessenter ønsker mere end nogensinde før at vide, hvordan fødevarerne bliver produceret. Ved hjælp af digitale værktøjer hjælper vi landmændene med at finde og dele relevante oplysninger.

Far og sønner i marken

“Digitale værktøjer, som hjælper landmænd med at fortælle deres historie – hvordan de får deres afgrøder til at gro, og hvordan de forvalter deres landbrugsjord – er afgørende i forhold til at skabe forbindelse mellem landmænd og kunder og lokalsamfund i hele verden.”

– Sid Gorham, President, Digital Business Platform hos Corteva Agriscience