Mål til fordel for vores lokalsamfund

Mor, der holder en baby

Vores forpligtelse

Vi hjælper landbruget ved at opkvalificere vores kunder og kolleger lokalt, hvor vi bor og arbejder. Vi er forpligtet til at gå forrest og beskytte mennesker igennem hele fødevarekæden og landbruget i bredere forstand.

Vores mål for 2030

Beskytte medarbejdere

Beskytte sundheden og sikkerheden for personer i vores virksomhed og dem, der arbejder i landbrugssektoren.

Landbrug rangerer blandt de farligste brancher på verdensplan. For at støtte landbruget skal vi sikre sundheden og sikkerheden for medarbejderne i sektoren.

Give kvinder handlefrihed, give unge muligheder og engagere lokalsamfundet

Give kvinder handlefrihed, give unge muligheder og engagere lokalsamfund de steder, hvor vi har aktiviteter, og i alle de lande, hvor vi driver virksomhed, inden 2030.

Vi tror på, at landbruget lokalt vil drage fordel af økonomiske muligheder og social inklusion for alle. Vi udvider lokal kendskab globalt gennem Corteva Grows-programmet.

Vi vil også etablere et udgangspunkt og en strategi for at øge adgangen til moderne landbrugsteknologier, data og økonomiske ressourcer for kvindelige landmænd og etniske minoriteter i landbruget i udviklingslande, startende med USA og Canada inden 2030. Læs mere om vores forpligtelse til inklusion, forskellighed og lighed.

1 million timers frivilligt arbejde

Cortevas medarbejdere vil inden 2030 bruge én million frivillige timer på at støtte mennesker og lokalsamfund overalt i verden.

Vi har mere end 20.000 medarbejdere, der kan være en betydelig hjælp i den gode sags tjeneste. Vi sikrer flere lokale muligheder for frivilligt arbejde via Corteva Grows-programmet.

Forøge gennemsigtigheden i forsyningskæden

Forøge gennemsigtigheden i forsyningskæden fra landmænd til forbrugere ved at benytte digitale værktøjrer, der gør landmænd i stand til at skabe gennemsigtighed i fødevarekæden og i lokalsamfundet.

Gennemsigtighed er afgørende i forhold til bæredygtighed. Forbrugere og interessenter ønsker mere end nogensinde før at vide, hvordan fødevarerne bliver produceret. Ved hjælp af digitale værktøjer hjælper vi landmændene med at finde og dele relevant information.

Far og sønner i marken

“Det er vores mission at gå forrest inden for landbruget og vise vejen til bedre og mere bæredygtige resultater på globalt plan. Det er vigtigere end nogensinde før.”

— Jim Collins, Koncerndirektør hos Corteva Agriscience